Kolmårdens Djurpark

Vi har varit på Kolmården. Där har vi inte varit på 36 år så det var väl på tiden kan man säga. Det var väl en del som inte var likadant som då precis. Dels så fanns det ju nu en Tiger Värld och ett Delfinland.

Vi tältade på samma camping som då, 1973.



Familjen Ljungkvist var där också med sin husvagn så vi tältade bredvid dom. Det var härligt att ligga i tält men det var ganska fuktigt men som tur var så regnade det inte.Elsa tyckte det var roligt att mormor och morfar hade en "koja" som vi sov i.




När vi var på kolmården så var vi ju tvugna att se på "TUT" alltså elefanten enligt Elsa. Hon gör en så härlig rörelse med sin hand när man frågar vad det är för djur. 



Vi såg också på en rovfågeluppvisning. Den var helt fantastisk. Helt otroligt att man kan lära så stora fåglar att komma på kommando och att dom inte rymmer där ifrån.   



Delfinshowen gick inte av för hackor den heller. Väldigt graciösa fiskar tycker jag.

   
Besökte även Tropicarium med alla exotiska fiskar och andra djur bla. krokodiler, silkesapor, reptiler, grodor mm.
                                                                                                                                       
Igår var vi ute och åkte bla. besökte vi Göteborg med IKEA och ett kort besök på Liseberg. Innan dess så var vi på Göteborgs Kex och shoppade lite goda kex som vi ska ge till Hugo och hans kextokiga pappa. Innan vi kom dit så skulle vi äta middag. Vi hade tagit med oss stormköket och skulle koka makaroner och laga en skinkgryta till. När vi började med detta så var vädret ganska hyfsat men under tiden så tornade molnen upp sej och ni kan tro att det blev värsta skyfallet men vi tillagade våran middag under paraplyer och jag kan bara säga MUMS MUMS det smakade helt underbart men vi ganska våta om fötterna men som tur var så fanns det torra skor i bilen.



NU ska jag förbereda för lopppisen som vi ska vara med på i morgon i Lidköping. Lika kul som vanligt. Hoppas vi får sålt en del. 
    
                                                                                              
Ha det bra och hoppas ni får en bra helg.

Det ska jag ha i alla fall man ska ju börja jobba nästa vecka så man får väl ta vara på den sista ledigheten.





Jag glömde vi var ju och hälsade på i Basmes Värld också.
Elsa tyckte att Bamse Och (lille)Skutt var lite för stora men hon hälsade på dom i alla fall!


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback