Namnsdag

Idag är det namnsdag för Malin och mej. Grattis till oss.Har fått en jättefin porslinsdocka av Bengt. Ni kanske tycker det är barnsligt att jag tycker om dockor men det är bara så att jag tycker det är myssigt med dockor.


   

Annars har helgen tillbringats på loppisen med ganska bra försäljning.

Imorgon ska jag försöka att ringa runt till en del sjukhus och höra om kan ha någon tid till lilla mej med mitt onda knä.Vi får hoppas på det bästa.

Nu ska vi spela Bingolotto och hoppas att vi vinner något.

Kramar


Ingen lust

Hej alla melodifestivaltittare. Det var kul att  kolla på Melodifestivalen live måste jag säga.Det är en väldig skillnad mellan live och tvrutan.Alla effekter är ju helt annat och stämmningen helt ok. Kul att Skaratjejerna gick till final.
Dom var väldigt bra tyckte vi alla. Afrikanen var ju helt kass man undrar ju var den "Svenska Melodifestivalen" tog vägen. Eller vad tycker ni?

Annars är väl det OS som gäller för tillfället. Väldigt spännande med skidor tycker jag.

Värken i mitt knä är väl som vanligt.Det betyder sömnlösa nätter och hela min kropp säger ifrån just nu med illamående och huvudvärk. Tycker livet är bara skit och bara gör det som är viktigast. Känner mej väldigt ensam och är deppig. Men det får väl ordna sig på något vis.



Melodifestival.

Idag vräker ju snön bara ner men vi ska försöka att ta oss till Göteborg trots allt. Det är ju inte varje dag som man kan kolla Melodifestival live precis.Vi får ta det väldigt lugnt bara vi kommer dit.Håller på att plocka ner varma kläder ifall vi blir stående. Bengt fick åka till Fredrik och försöka hjälpa till att skotta ut bilen åt honom.

Tur att det inte var sånt här väder i går när vi var i Borås.Det var väldigt trevligt på djurparken med alla djuren som var väldigt rörliga.Det som var roligast för Elsa var nog aporna. Det fanns ju en nyfödd som var "så liten och söt" som hon säger.Lejonen var ju också spännande. Elefanterna fick vi inte se för Giraffen höll på att få bäbis.



Ha det bra i all snö.  


Dödskallebild

Visar Bengts dödskalle blev inte så bra bild men det går ju att se ungefär hur den ser ut. 

                                                              
                                                                                                                   

Lägger ut en bild på min fina Nasse också är väldigt nöjd med den.





Annars händer det inte så mycket. Har varit hos läkaren idag med mitt knä igen ska in på röntgen så det verkar som jag ska börja om från ruta ett.In på röntgen och så vidare, men det får väl gå.Igår var det årsmöte med kören med god mat och många goda skratt.Det är skönt att ha så många vänner nu när andra "vänner"inte finns.
Håller på med lite grejor till Malin och Danne inför deras flytt.Roligt tycker jag.


Nu väntar kaffestunden med en frukt till.

Ha det så bra allihopa.


Fyrtiosex år gammal tatuering

Nu har jag varit och fixat till min Nassetatuering. Var i Nossebro hos en mycket bra tatuerare. När jag satt där och plågades så visade Bengt sin fyrtiosex år gammal tatuering för killen. Han blev ganska imponerad av att Bengt hade  gjort den själv så han frågade om han inte skulle fylla i den åt honom för den var ju ganska blek. Det slutade med att även Bengt gick därifrån med en jättesnygg "ny" tatuering.

Igår var vi och kollade på High School Musical i Skövde. Vi tog med oss Hugo och han tyckte om det. Även vi tyckte den var bra.

Nästa lördag bär det av till Göteborg för att kolla på Melodifestivalen tillsammans me dLinda, Fredrik och Hugo. Ska bli väldigt roligt. Skönt att komma ut på något vi behöver verkligen det.

Nu blir det Melodifestival på tv och en stor skål med popcorn.

Imorgon är det kören som kallar och sedan bär det iväg till Skövde en sväng för att ge lite Alla Hjärtans Presenter.

Eftermiddagen blir nog hos Fam. Ljungkvist och kvällen hemma med lite myspys.


Ha det bra och tänk på alla era kära och nära.


Vårkänslor

Nu är det dags för lite vårkänslor eller vad tycker ni?

Jag har i alla fall städat lite idag och fåttt in lite vårfärger som rosa ljuslilla och grönt. Tyckte det blev ganska fint faktiskt. Måste  göra något så att jag inte känner av mitt ömma knä.


Har ringt idag till vårdcentralen och bett dom att min läkare ska ringa mej i morgon. Måste få hjälp med att få svar på varför man inte har åtgärdat min miniskskadakan  vid operationen. Hoppas han kan hjälpa mej med detta.



                                                        


Stygnborttagning

Idag har jag tagit bort mitt stygn i knät. Skönt att få det gjort jag tänker att det kanske blir bättre men det verkar kört.Distrikssköterskan sa att hon tycker det är konstigt att jag har fått artros så snabbt och att inte värken ger sej.I morgon ska jag prata med läkaren i Lidköping och höra varför det aldrig blir bättre. Sköterskan sa också att det kan vara sviter efter min Borelia som jag hade i somras man kan få ont i leder lång tid efter och jag har ju ont i mina fingrar och nacke. Jag blir inte förvånad av något längre men jag måste bara bli fri från min värk och få SOVA.

Igår var jag på körövning det är roligtatt få träffa alla och få skratta ut.


Har varit ute i det snöiga vädret det har ju kommit massor och mera ska det bli HÄRLIGT tycker jag.


Ha det så hörs vi vidare


Värk värk

Jag blir snart galen på mitt knä. Har varit på akuten idag och fått massa värktabletter så jag kanske kan få sova nån gång. Blir galen på detta trodde att det skulle bli bättre men ack vad jag bedrog mej. Läkaren sa att det var mycket atros i mitt knä och är det inte bättre inom tre månader så blir det halvprotesoperation. Hu rkul är det när man vet att det ev. inte blir bättre.Blev verkligen helt knäckt av detta besked men man får väl gilla läget.Ska börja på sjukgymnastik också när värken blivit bättre. Får väl använda mina kryckor flitigt nu så jag kan börja leva nån gång.


Ska hoppa i säng nu så får vi se om det blir någon sömn.

Natti Natti.


RSS 2.0