Den stora dagen.

Så äntligen har den stora dagen med stort D varit. Det var en alldeles perfekt dag på alla sätt och vis. Solen strålade från en klarblå himmel och allas humör var på topp. Jag var väldigt stolt när Jens började spela ingångsmarchen i kyrkan och när jag fick se Bengt och den stolta bruden Sara kom gående längs altargången.
 





                                                                                                                                                                      





Då kom dom första tårarna men inte dom sista.Sara var så vacker i sin lila klänning. Malin var också väldigt fin i sin lila långklänning och fina frisyr.
 






Efter bröllopscermonin så som gick väldigt fort (tycker jag).så kastades det konfetti över de nygifta. Korttagning så klart och grattiskramar från alla. Sedan så fick Sara och Benny åka nedcappad Cheva till Götene där mat och dryck intogs med mycket god min.
 


                                                                                                       




Bengt och jag var så nöjda med allting. Alla verkade vara nöjda med maten och allt omkring. Tåtan verkade göra lite sensation när den bars in. Det var ju inte någon våningstårta utan fyra moussetårtor som stod i en( som jag kallar det skidbacke). 
                                                                                      

                                                                                                                            







Nu är allt över med all planering och förberedelser så nu kan vi koppla av. Vill önska Sara och Benny LYCKA TILL och hoppas att ni får ett underbart  och långt äktensskap Kanske lika bra som mitt egna.


                                                                              



Idag har jag semester och vi ska tillbringa eftermiddagen tilsammans med Sara och Benny Brorsson samt Malin så klart och lilla Coco.Det blir nog en utflykt med picknickkorg. Vart färden blir av får vi se.

Ha det bra i sommarvärmen alla som älskar livet och solen.


Premiär och trettiofyra år.

Nu äntligen har vi fått göra vårpremiären på motorcykel. På Långfredagen blev den av i det fina vårvädret ( nästan sommar ). Färden gick till Billingen i Skövde där kaffe med goda mackor intogs. Därefter åkte vi via fina mc-vägar till Lidköping och köpte mjukglass MUMS MUMS. Det är en härlig känsla att bara njuta av den fina natur runt omkring och härliga dofter som ibland inte är så mysiga ( gödsellukt ).








Påskafton firade vi med att bjuda Linda Fredrik och barna på Påskbord som vi hade fixat till här hemma. Vi tog med oss all mat och åkte till dom på kvällen. Vi hade väldigt trevligt,som vanligt. Elsa fick en sparkcykel av oss i Påskpresent och Hugo ett dataspel.





                                                                                            




Igår Påskdagen hade vi en heldag på motorcykeln. Åkte till Mösseberg i Falköping där vi fikade och solade en stund innan färden gick vidare till Ulricehamn. Där lapade vi mera sol och slickade i oss en glass. På färden hemåt stannade vi på en rastplats och intog våran bröllopsdagsmiddag som bestod av grillad korv med bröd smakar alltid lika gott.

Som ni förstår så har vi alltså varit gifta i 34 år. Helt otroligt,så Sara du har några år framför dej .




                                                                          



Nu ska vi åka en sväng igen på mc, bäst att passa på medans vädret håller i sej.
Vi ses på lördag alla bloggare som ska till Skövde.
Kramar Anneli


Familjemöhippa med mera

Hej allihopa. Har inte skrivit på jättelänge men det finns lite annat just nu i mtt liv som tar mycket tid.
Vi har haft en härlig möhippa för Sara i alla fall hon tyckte nog att det var roligt. Dagen började med att jag hämtade henne och Malin i Skövde och bjöd på lite cider. Sen tog vi en massa kort på Sara ensam och med alla syskon och lilla mej det blev ganska bra faktiskt. Sara blev fantasikt bra och även hennes systrar. När vi var klara med detta så hade Bengt ordnat med trerättersmiddag hemma hos oss. Det smakade väldigt gott. Sen satt vi bara och pratade och hade roligt. En väldigt lyckad dag.TACK ALLIHOP




                                                                




Annars har det väl inte hänt något speciellt. Bengt har hjälpt med att tapetsera hos Linda i deras hall blev skitbra. Jag lekte med Elsa i stället det var roligt. Vi var ute i det fina vårvädret.




Men jag kom på att idag hände det något tråkigt. Bengt skulle besiktiga om Toyotan men på vägen dit så gick hela toppen så nu är det bara skit med den bilen. Vi får försöka sälja den som den är det är alltid någon som vill ha delar och så. Synd för Malin men vi hittar nog nåt annat.


                                Är nog bättre med en sån här bil som inte behöver nån   större tillsyn.


Nu ska jag ta och hänga upp alla Barbiekläder som Elas och har tvättat den tar sin tid för det är ju inga stora plagg precis.






Ha det så bra så hörs vi av. Blogghippan närmar sig så det finns en del att rapportera.

Kramar i massor.


RSS 2.0