Massor med jobb

Hej alla somarlediga. Här är man inte ledig precis. Har en massa jobb nu med firman så nu får man neka vissa tyvärr om dom inte kan vänta. Men det är roligt att det är så många som vill ha våra tjänster. Det är alla möjliga jobb som vi har. Har en del kontraktsjobb så det är ju säkra jobb. Vi ska nog ta semester senare i höst och åka bort i ett par veckor och bara slappa och rå om varandra. 


                                                  
                                    


Annars så händer det lite annat också har ju varit på Liseberg på Lotta på liseberg vi hade Hugo med oss som tyckte det var roligt att åka Flumride och Bergbanan med mej förstås.Vi blev ju blöta men i det strålande solskenet så gjorde ju det inte så mycket. Bengt åkte inte något istället så vann han lite choklad som tur var.



  

          



Ser fram mot helgen som verkar lovande med sol och bad vid Vänern så klart med stormkök och god mat som Bengt fixar till.


Söndag morgon innebär ju tidningsutkörning kl. tre och ett par timmar framåt men det är kul.




                                    


Ha det så bra alla i det fina sommarvädret.


Ny bil

Idag har jag köpt  en ny bil en Renault Senic ( vet inte om det stavas annorlunda) men det är i alla fall jäkla roligt. Det blev en väldigt snabb affär ca en halvtimme men det är nog så man ska göra. Känns väldigt bra. Livet har tagit en vändning till det positiva kan man säga.









Har en massa jobb med firman just nu. Är uppbokade i tre veckor framåt så det räcker till. Men det är väldigt roligt att kunna jobba tillsammans.





GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA



                                  


FOTO

Vill bara visa några snygga kort som jag tagit









Ha en bra midsommar.


Härlig bild

Ganska snygg bild eller vad tycker ni ?




                                  


Ett nytt liv?????

Tjenare allihopa.

Nu startar mitt nya liv med nya utmaningar. Känner att det börjar ordna upp sej efter en fruktansvärd vår med gråt och hopplöshet. Gött de.

Vill visa några fina sommarkort som jag tog när vi var hos Sara och Benny på torpet.




                             


Vilken vecka

Vilken vecka jag har haft. Det hela började med att Malin kom hem och skulle vara hos oss hela veckan för Danne var på kurs. Vi fick besöka vårdcentralen på tisdag morgon pga. att Malin blivit ormbiten och fick medicin för detta. 

Besökte  Sara och hjälpte henne med lite städning och lite annat eftersom hon var nyoperad. Fick senare samma dag åka till akuten pga. att hon hade ont i sitt ben. Det konsaterades att hon hade fått en propp i benet efter operationen. Hem efter fyra timmar och sprutor och gråt. Onsdagen till röntgen med Sara och vidare till läkare. 

Torsdag hemma och tog det lugnt.

Fredag till skolavslutning för Hugo och senare iväg till läkare med Malin som ramlade i trappan och fördärvade sig och senare på dagen in och röntagde.

Nu ska det bli skönt med en ledig helg och bara slappa och ha det gott. 

Det har hänt en del annat roligt i mitt liv också men det återkommer jag till lite senare.

Ha en bra helg för det tänker jag ha.


RSS 2.0