Vinstregn igen.

Nu har det hänt igen. Vi har ju varit i Göteborg och varit på Liseberg. Det var ju Trädgårdsdagar. Vi fick lite tips innför sommaren. När vi tröttnat på detta så flanerade vi runt och spelade lite på chokladhjulen och vi hade tur. Förra året vann vi mycket choklad och så även i år. Tio kilo blev det. Inte så dumt att ha i sommar.


                                                            

                                        

På lördagskvällen var vi på Fiskekrogen och åt underbar mat. Min brorsson är kökschef där och jag har inte träffat honom på ca. tjugo år. Det var härligt att få se honom igen och han var sej lik trots att det var så länge sen.Maten var helt otrolig god nya smaker och färger som verkligen stämde. Tänk att man kan komponera allt så det blir så bra. Jag rekommenderar verkligen Fiskekrogen om ni vill få en smakupplevelse.


                                                    

Nu är det långhelg och hoppas att vädret blir bra ska ju iväg till "Torpet" och gratta Benny trettio år.Ska även gratta Sara för sin lyckade hundutbildning.

Hoppas ni får en härlig helg.


Kärt återseende

Hej allihopa.

Nu måste jag bara få delge er min glädje. Idag ( tisdag) har jag träffat min syster efter 15 års missförstånd. Det var lite nervöst innan men det var en väldigt skön känsla att få kramas igen, Många tårar men vad gör det när det finns vattenfast mascara.



                          


                                              


Vi fikade och bara pratade om allt som vi har missat i livet. Ska försöka att göra något roligt bara vi två. Kanske en resa? Vore väldigt trevligt och säkert jättebra. Vi får se nästa gång vi träffas som säkert blir snart. Då får vi planera för något bra.


Mänga kramar


RSS 2.0