Tatuering

Måste bara få tala om att jag har gjort något som jag alltid velat gjort men inte vågat nämligen tatuerat mej. Vågat va trots min ålder. En del tycker säkert det är fånigt men det struntar jag i. Dom får tycka vad dom vill.

I alla fall blev det mitt stjärntecken och Nalle Puh och Tigger. Det kändes inte så mycket som jag trodde det skulle göra men det hänger nog på den som utför det. Jag är lite sugen på att göra lilla Nasse också men sen får det vara nog.

Om man vill göra något som man tänkt på länge ska man göra det för livet är för kort för att bara gå att tänka vad andra tycker och tänker om en. GÖR DET NU OCH INTE I MORGON DÅ KAN DET VARA FÖRSENT.






                                                                                  



                                   


Lugn och ro

Hej allihopa där ute. Nu äntlingen kan jag ha tid med att sitta ner och skriva lite om vad som händer här i lilla Götene.

Vi har ju startat våran firma med mycket jobb bakom. Det är ju inte bara att starta ska ni veta. Man måste kolla upp med skattemyndigheten om alla regler osv. ( mycket att tänka på) och att komma ihåg men dom är ju bra att prata med.

Våran firma heter Brorssons Hem&Fastighetsservice. Vi började med den i augusti med en snygg annons i tidningen. Efter det har Bengt fått en massa jobb ska ni veta. Jag har hjälpt till så mycket jag orkat ( har ju ett mitt jobb på Daffe att sköta ) Det är väldigt roligt att kunna hjälpa andra som inte orkar att städa osv.. Håller på mycket i Lundsbrunn hos lite äldre med storstädning. Efter en heldag med fönsterputsning och andra göromål känns det bra att åka hem med ont i armar och rygg.innan man åker så undrar kunden när vi ska komma igen (bra va).

Annrs rullar väl livet på som vanligt efter en jobbig sommar. Skönt att allt ordnar upp sej.
Måste tacka min familj för allt stöd vi fått. TUSEN KRAMAR TILL ER ALLA.


Ha en bra dag.
Nu ska jag iväg på ett skyddsombudsmöte.


RSS 2.0