Bowling

Måste bara  få skriva om bowlingen som skedde i söndags. Jag Linda Hugo och Elsa var och bowlade efter våran middag som vi hade ätit här hos oss. ( Nötstek som vanligt när man ska bjuda barnen.) Hur som helst så åkte vi iväg till bowlinghallen och spelade . Det kändes verkligen i min arm att jag inte hade spelat på jättelänge men jag vann i alla fall till slut men det var ju precis för Linda var inte långt efter . Hugo blev sist men nu spelade han utan grindar och det var ju skitbra. Han lyckades att få ner alla käglor i alla fall två  eller tre gånger .BRAVO. Lilla Elsa  satt mest och beundrade sina fina bowlingskor Och tog kort med min telefon.

Annars var väl det ganska lugnt och skönt i lördags . Bengt och jag var ute och åkte med våra kontaktpersoner Inga och Orvar. Var på Falbygdens Ost och fikade och shoppade lite ost och andra grejor.

Det var väl allt för idag ska iväg nu till körövning . Ska bli roligt att komma igång och få höja sin stämma och träffa alla andra körkompisar. 



                                                                             
                                                                                                                                                    


Illa bemött.

Hur får man uppträda som expedit undrar jag. Igår var jag inne i en affär och skulle fråga  efter en speciell sak.När jag kom in i affären så frågade jag en tjej om det fanns någon personal som kunde hjälpa mej vid glas och porslinsavdelningen så sa hon bara att det finns två stycken vid andra kassan. När jag tittade så fanns det bara en vid kassan så jag sa årt den första att hon var själv. Då kom hon fram och frågade vad jag ville och jag sa att jag var ute efter en sak Direkt utan att jag förklarat vad jag menade så sa haon att "Det har vi inte" . Då undrade jag hur hon visste det utan att kolla men hon bara snäste åt mej. Min fråga till henne blev om man kanske kunde beställa men åter igen så snäste hon att "Vi kan inte beställa något". Jag vände på klacken och sa högt och tydligt"Med sån personal så kan man inte sälja nåt i den här affären" Man undrar ju hur i all världen lyckas man med att hitta den mest opassande  mäniska när det finns så många bra och trevliga mäniskor?












Nu till något annat. Skulle gärna få höra lite åsikter om det här med knästrumpor.
Det är nämligen så här att jag tycker det är ganska snyggt och skönt att ha knästrumpor men nu är det så att på jobbet så var det så att en person tyckte att när man fyllt 50 så passar det inte att klä sig så. Vad tycker ni andra i bloggvärlden. Måstae man vara 20- 30 år elle`?

Skulle gärna vilja ha kommentarer till detta.


                                                                                                            




Förresten så kan jag bara säga att jag vunnit en Helsingforskryss.
Bra och kul va? =)

 









Dansa ut julen

Nu har julen tagit slut på riktigt i alla fall. Här har det dansats med Hugo och Elsa . Malin var hemma också . Hon vill vara med och få godis så klart.Granen vi hade bestod av en bukett med röda tulpaner men det gick bra det också . Idag ( söndag ) så ska vi dansa runt en riktig gran här på torget i Götene . Kanske det blir godispåsar man vet aldrig.

Annars har det väl inte hänt så mycket .Jobbat lite extra i helgen ,haft lite middagsfrämmmat i går lördag .Trevligt. I fredags kväll var vi några stycken som var ute och gratulerade en jobbarkompis som fyllt 50 år .Mat och vin och fin stämmning .Nu ska vi mjuka upp våra leder inför DANSEN . Ha det så hörs vi .







                                                                                                                                             


                                                                     


                                                                                                                                                   





Provbilder

Har försökt att skapa lite bilder lägger ut dom så får ni säga vad ni tycker.

Jag tycker det blev ganska bra för att vara första gången jag prövar detta .

Kramar

































Virus på gång.

Nu är det väl så att jag har fått viruset som alla andra har haft.

Trodde verkligen att jag skulle klara mej men INTE då

.

Jag tror det hela beror på att vi var ute i går och grillade korv i blåsigt väder vid sjön.

 Men det var väldigt gott trots allt.
Annars har helgen varit bra har ju varit på kalas hos Sara som fyllde år trettondagsafton.( 23 år ) .

Fick god paj SMARRIGT.



Ha det så bra så hörs vi av.



Nytt År

Nu är det nytt år igen ett år går fort. Vi har ialla fall firat in 2009 med våran äldsta dotter och hennes familj.

Bengt och jag fixade all mat med bra resultat ( som tur var ) . Raket uppskjutning med glada miner från barnbarnen hade vi ju förstås.






Sällskapsspel är ju alltid lika roligt för alla kan ju vara med . Idag blir det nog en sväng till isen i det fina vädret med korvgrillning och lite pimpling.
HÄRLIGT HÄRLIGT. Hoppas att ni får en härlig dag i det fina vintervädret.

Väntar på min fina pläd som Sara har fått med sig från Uddevalla ( hoppas jag om den inte glömdes bort ) .

2009-hälsningar till er alla.



RSS 2.0