Jobbig Höst

Hej alla ni som tycker att hösten är bra. Det kan jag inte tycka. Mår rent ut sagt för jävligt. Dels så har jag fått Borelia och dåligt blodvärde så jag känner bara att livet är skit just nu.Har fått ett dåligt besked som innebär en tråkig oktober och november.Vad det är kan jag inte skriva om det är bara för mycket men jag får se fram emot julen som kommer med roliga händelser.


Till helgen kanske vi ska kolla till Malin och Danne i deras nya lägenhet. Hoppas att dom kommer att trivas.

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Tycker att det kunde vara bättre. Saknar mina gamla arbetskamrater men dom tycks glömt bort mej. Men så är det väl när man inte hör av sej till dom??????????????


Har gjort min sista dag på Dafgård men det är ingen som tycks veta att jag jobbat där i femton år.

Ha en bra höst så gott det går


               


Valet över

Skönt att valet är över men det är så mycket prat om att sossarna har gjort ett så dåligt valresultat men med en sån partiledare så kan det inte gå bättre.Kan inte tycka att hon är något bra.


Hoppas på att Alliansen får mera mandat så dom slipper att få hjälp av andra.


Annars är livet ganska bra ändå tycker jag massor med jobb så det är ju bra nu när jag inte har något annat för jag har ju slutat på Dafgårds. Känns helt ok.

Livet kommer nog att bli bra så småningom efter en kämpig sommar och höst men ska nog försöka komma iväg på semester så småningom.

Ha det gott


VAL

Nu är det ju val i morgon hoppas att alla röstar som ni känner och inte vad andra säger och tycker.

Är så trött på alla som talar om för mej hur jag ska rösta. Jag gör för guds skull som jag själv vill eller??????????????????

All jävla pajkastning som vuxna mäniskor håller på med är ju sä knäppt. Sen klagar alla på barn och ungdom hur dom håller på???Men vad gör dom själva.


                                            


Ja ja strunt samma det blir ju som det blir.


Sista badet eller?????

Idag har vi varit vid sjön och gottat oss. Bengt fixade middag som alltid och jag passade på att ta ett dopp i Vänern. Hade bestämt  att tvätta håret i sjön för det blir så mjukt och härligt .


    

Det var ca 14 grader men jag tyckte nog att det varmare.

Veckan som kommer blir nog ganska tuff som vanligt men det är ok.

På onsdag väntar ett besök på Cirkus så klart.Ska bli roligt vi tar med oss Hugo och Elsa kanske att Elsa ska sova över här. 


                                           

Nu väntar sängen för i morgon ska vi upp kl. 7 för att gå våran morgonpromenad.Därefter ska jag in till stan för samtal och blodtappning. Hoppas bara att det går bättre med nålsättningen denna gång.
Förra gången funkade det


                         


RSS 2.0