Klänningköp

Hej på er alla glada människor.

Nu ska jag äntligen skriva lite om vad som händer och sker i mitt liv. Jag har varit dålig på att skriva på ett tag men så är det ibland. Jag håller på för fullt med all planering av den stora bröllopsfesten så man har ju att göra. Idag har jag äntligen hittat en klänning som jag tror kommer att passa till bröllopet. En svart spetsklänning med breda axelband och V-ringad med klädda knappar en bit ner. Sara och Malin tyckte den var helt ok. Nu saknas bara ett par snygga strumpor och skor. Men det hittar jag nog.
Sen så håller jag på att leta efter 80-tals kläder till Saras bloggmöhippa det är inte så lätt att hitta något som passar en gammal tant som jag men jag får väl fortsätta mitt sökande.

Nu är det middag som gäller så ha det bra så hörs vi vidare. Om någon har ett förslag till 80-tals kläder så hör gärna av er . Ska kolla lite i Göteborg nu till helgen kanske man har tur.


Bröllopsbestyr

Nu är man i full fart med bröllopsbestyren. Det är mycket man ska tänka på, Vad ska jag ha på mej . Har tänkt att ha en svart klänning med silverband i midjan och en lila bolerooch svarta lackskor med rosett. Men det är svårt att hitta en sån klänning som jag vill ha får väl fortsätta jagandet. Bengt däremot har ju det lättare med klädsel han har ju kostymen och vi ska nog få en skjorta uppsydd i silver och en lila fluga.

Sen är det det här med maten . Har kollat upp med olika menyer så vi får se vad det blir . Måste också beställa tårtan snart. Tiden går ju så fort.

Men nu ska jag förberda våran utflykt med våra barnbarn som går av stapeln på torsdag .Vi ska besöka Havets Hus i Lysekil, Dom vet inget om så det får bli en överraskning. På fredag blir det bakning av kakor det har Hugo bestämt.

Ha det så bra i det fina vintervädret så skriver jag senare.


                                                                                                                 


Grill tajm.

Nu är det ett tag sen jag skrev något på min blogg men det har varit lite mycket ett tag med jobbet och så. Har jobbat extra ett par lördagar. Det tar ju på krafterna som ni kanske vet.

Men ialla fall så var vi ute och grillade i söndags med Elsa och Hugo . Vi var vid Blombergs badplats och bara hade det myspys.Elsa tyckte nog det var roligt. Hon käkade  (hör och häpna fyra korvar och två bröd ) . Trodde att hon inte skulle sluta äta nån gång.Efter det blev det lite lek bland träd och isflak .Hugo byggde en koja och klättrade i träd han var väldigt glad hela dagen senare földe han med oss hem och käkade nygräddade plättar MUMS MUMS .







Nu vill jag också passa på att gratulera min systerdotter Emma som har varit i Las Vegas och gift sej helt appropå HURRA HURRA hoppas att hon har det bra efter en sån upplevelse . Jag får väl köpa någaot fint och hälsa på någon dag.

                                                                                                        


RSS 2.0