Loppis och Bröllop

Hej på er allihopa. Nu är det mycket ska ni veta. Planering och inköp för bröllopet är i full gång vet inte hur jag ska hinna allt men som tur är har jag ju Bengt och Malin som hjälper till så mycket som möjligt.
Bengt och jag håller på med loppis också mitt i allt. Vi håller till i Sockerbruket i Lidköping på lördag och söndag. Förra helgen sålde vi för ca. 1600:- bra va för att bara sälja massa strunt men folk köper vad som helst. Till helgen får Bengt vara själv för jag ska ju ut med Sara på familjemöhippa. Ska bli väldigt roligt och se vad Sara tycker om detta.
På söndag ska jag sjunga här i Götene Församlingshem med alla körer. Vi blir ca. 100 st  det blir nog ganska mäktigt tror jag.

Nu åter till planeringen för den stora dagen. Jag håller på med en del hemlisar som jag inte kan skriva om som ni kanske förstår. Men det är roligt att kunna överraska en hel del. Spännade saker på gång ska du veta Sara. ( och Benny så klart)

Nu är det dags att tänka på sängdags man ska ju upp klockan fyra i morgon.I morgon så fyller ju lilla Elsa två år så då är det tårtkalas med många paket.                                                                                          

Lilla Elsa elva timmar gammal.




                                                                                                                                                         



Senare på kvällen blir det show med Christar Sjögren på Arena i Skövde ska bli trevligt.





Klädinköp klart?

Hejsan alla glada människor. Nu har jag ialla fall gjort klart med min utstyrsel inför blogghippan. Hoppas bara att det blir bra med det jag hittade man känner ju igen ganska mycket av det modet. Jag var ju liksom med då.
Annars är det väl som vanligt här . Håller på med att checka av allt efter som nu inför den stora dagen. Var och pratade med prällen igår och det blir säkert skitbra tror jag.
Vill även passa på att GRATTA MALIN tillatt du klarade uppkörningen idag. Jag är gald för din skull trots att inte teorin lyckades helt ut men den fixar du den 2/4 bara läs nu.Helt klart att det är bra att klara körningen första gången.

Nu skall här ätas lite onyttig mat och kanske ta ett glas vin nu när jag sitter själv för Bengt är ju på årsmöte i kväll.
Ha det bra så hörs vi av Kramar.





Kanske en sån här du vill ha Malin????




Koll på alla bloggar

Tjenare alla blogghippare har inte skrivit på länge men det är ju så ibland .Sitter här och har kollat era bloggar och försökt att läsa lite om er alla men det är inte så lätt för mej som aldrig träffat er någon gång. Har pratat med Sara om detta men hon bara säger att om jag inte kollar på bloggarna så kan jag inte vara med och tävla. Vi får se hur det blir annars så blir jag hemma så får ni andra tävla utan den gamla.

Idag har Sara Benny Linda Fredrik Hugo och lilla Elsa varit här och käkat nötstek. Det blev tomt på alla faten. Bra Bra.

Hugo hade med sig Melidifestivalsskivan som han lade in på min dator och brände ut skivor till mej. Tusen tack Hugo för den presenten det är ju tur att han kan så mycket om musik och kan hjälpa mej.

Men nu vill jag bara säga en sak till. Jag har precis lyssnat färdigt på Stig Larssons "Män som hatar kvinnor" måstae bara rekommendera den till alla som inte har hört den. Den är helt otroligt bra ska nu börja lyssna på den andra boken
"Flickan som lekte med elden" som säkert lika bra.

Ha  det så i ruskvädret.

Jag kryper nog under min härliga streckkodspläd och lyssnar på boken.

Kramar
                                                                                              

                                                                                                                                                                  
                                     


RSS 2.0