Ännu ett år.

Nu har man blivit ett år äldre igen . Tiden rusar iväg med en väldans fart men det är ju skönt att november går fort så man kan få fram alla ljusstakar och få lite mysstämning
                                                                                        


Födelsedagen var väldigt trevlig som vanligt. Det är härligt att bli uppvaktad med paket och fina blommor. Jag är väl lite barnslig men det får man väl vara. Fick jättefina presenter av alla. Bl.a glasängel,glöggset,och mycket annat. TUSEN TACK ALLA.
                                                                          

Annars är väl det inget vidare har så jävla ont i mitt knä ska in på röntgen hoppas att dom hittar felet troligen är det minisken som är skadad så det blir nog operation ( ganska snart hoppas jag) så jag blir av med värken och att jag får sova en hel natt. Men inte nog med detta så krånglar försäkringskassan ( inte oväntat) men nu har min läkare skrivit ett bra intyg så det är bara att hålla tummarna.


Sen har jag ju blivit omplacerad på jobbet med fruktansvärda tider. Har varit och pratat med ledarna men det finns inget annat så jag vet verkligen hur jag ska göra men bara jag blir piggare i psyket så får väl det lösa sig.
Försöker att hitta något annat men det är inte lätt. Hoppas bara att Bengt får mera jobb med sin firma. Han har ju fått en del men behöver mera så behöver ni ha hjälp till jul så ring.
Kramar



Sjukskriven

Nu har jag varit hemma i fem långa veckor för jag ont i mitt knä. Det är troligen minisken som är skadad så nu väntar jag på magnet röntgen men det är tre månaders väntetid men det får väl gå. Jag ska röra på mycket säger både min läkare och sjukgymnasten som jag går hos och får akupunktur. Det blir ganska långtråkigt men jag måste bara bli bra nån gång för det är för jävligt att ha sån värk när man inte kan sova eller bara sitta och kolla på en bra film utan att bara behöva gå upp och gå ett par varv i lägenheten. Det känns bara bra när jag är i rörelse men nån gång måste man ju få sitta en stund.


Annars är det bara bra med allt annat här i livet förutom att jag har fått andra arbetsuppgifter på jobbet med start 16/11. Det innebär att jag ska jobba mellan kl. 14.30-23.00 fem dagar i veckan. Hur tänker andra medmäniskor på hur man ska må och vart tog mitt familjeliv vägen. Men men vi får se hur detta avlöper. Åtrekommer senare med detta.

Ännu en tatuering har fastnat på min kropp. En liten Nasse blev det på överarmen. Så nu har jag fått dom som jag ville ha.
                       


Nu ska det bli en promenad i det ganska härliga höstrusket med kameran på armen.Man får väl försöka att bli lite bättre på foto men lika bra som Sara blir man väl inte men man lär så länge man lever.

Kramar


RSS 2.0