Mini Semester

Nu har Bengt och jag haft våran semester. Tre hela dagar blev det. Vi åkte till Gävle av alla ställen men det var där solen skulle skina och det gjorde den.

                                             


Tog in på hotell så klart för det var ju semester vi skulle ha.

Kollade runt lite i den fina staden Gävle. Besökte museum,gick i fina Stadsträdgården och åt jättegod mat så klart. Med andra ord trevligt trevligt.
                                                          

På vägen hem besökte vi Falu koppargruva med en guidad tur i gruvan. Det var häftigt att vara så långt ner under jord ca 67 meter.Fattar ni hur det var förr när folk jobbade med detta. Vi ska inte klaga på våra arbetsplatser det är rena himmelriket om man jämför.


                                


Hur som helst så är våran semester slut och vi jobbar igen som bara den. Det är väldigt roligt att firman fungerar så bra. Det kunde man inte tro från början.Men vissa veckor måste vi säga nej till en del jobb på grund av tidsbrist.

Nu väntar sovkudden så NATTI NATTI allihopa.


Stygnen borta

Idag äntligen skulle jag bli av med  mina sex stygn under min tå. Gick dit med glada steg och tänkte att det är väl snart gjort ( har ju tagit bort stygn förut) skulle ju jobba efter detta. När jag kom dit så la jag mej på britsen och tänkte vad skönt att få bada i Vänern snart men ack vad jag bedrog mej. När sköterskan kom och skulle ta det första stygnet så gjorde det så " JÄVLA ONT" så jag bara skrek. Då kom Marita och kom på att vi skulle prova med EMBLA bedövning så jag fick det och fick vänta en timme. Gick hem och väntade gick tillbaka och vi lyckades få bort fyrA STYGN . Men sen var det kört på med EMBLA igen vänta en timme och tillbaka för att ta dom sista stygnen. Det gick ganska bra med det ena men det sista var väldigt jobbigt det satt fast under skinnet och knuten satt fast i skinnet. Men till slut efter många tårar så lyckades vi tillsammans.Det var en skön känsla när det sista stygnet försvann.

Måste bara få säga att personalen var fantastiska mot mej trots att jag var så löjlig men det gjorde så ont men jag måste få ge en STOR ELOGE TILL Marita och Lena ( tror att hon hette det men jag är inte säker) men strunt samma hon vet nog . Så ni som klagar på VÅRDCENTRALEN I GÖTENE ska inte yttra er för jag måste ge dom en stor bukett med rosor för bra bemötande och stöd.

Hoppas bara att andra får samma bra vård som jag. Önskar er alle en skön och solig sommar.




                                                                      

                                                   



Värk

Idag har jag mått så dåligt hela dagen. Har haft magont och mått illa på grund av alla värktabletter och pencillinet.
Har legat hela dagen och inte gjort något vettigt.

Bengt har städat hela dagen och kvällen stackarn jag kunde inte hjälpa till något alls men det blir nog bättre till nästa vecka får vi hoppas.

I morgon bär det av till Vänern för en heldag med sol och kanske bad får se hur jag ska lösa detta utan att doppa i foten.Men Bengt fixar nog något det brukar han ju göra. Ska bli skönt att bara slappa en hel dag och grilla lax med färskpotatis.

Kanske träffa Fam. Ljungkvist som campar i Årnäs. Alltid lika roligt att träffa dom.


Ha en bra helg.



Skadad

Idag hände  det som inte får hända. Jag trampade fel på en trappavsats och skar upp under stortån ett ganska stort jack. In till akuten och fick sy sex stygn och får inte bada på fjorton dagar hur känns det tror ni jag som hade planerat för bad hela helgen. Men det är bara att gilla läget så att säga men för jävligt skulle jag vilja säga. Men i morgon ska jag försöka att städa i Göttorp. Vi får se hur det går men det fixar sej nog.




Måste gratta Malin som kom in på sin utbildning i höst. Ett jättestort GRATTIS till dej Malin och hoppas att det funkar. Stöttar dej ska du veta massor av kramar till dej.



                                     


RSS 2.0