Klänningköp

Hej på er alla glada människor.

Nu ska jag äntligen skriva lite om vad som händer och sker i mitt liv. Jag har varit dålig på att skriva på ett tag men så är det ibland. Jag håller på för fullt med all planering av den stora bröllopsfesten så man har ju att göra. Idag har jag äntligen hittat en klänning som jag tror kommer att passa till bröllopet. En svart spetsklänning med breda axelband och V-ringad med klädda knappar en bit ner. Sara och Malin tyckte den var helt ok. Nu saknas bara ett par snygga strumpor och skor. Men det hittar jag nog.
Sen så håller jag på att leta efter 80-tals kläder till Saras bloggmöhippa det är inte så lätt att hitta något som passar en gammal tant som jag men jag får väl fortsätta mitt sökande.

Nu är det middag som gäller så ha det bra så hörs vi vidare. Om någon har ett förslag till 80-tals kläder så hör gärna av er . Ska kolla lite i Göteborg nu till helgen kanske man har tur.


Kommentarer
Postat av: Malin

Den är bäst den klänningen!! De kommer bli skitsnyggt!

:) :)

2009-02-23 @ 11:01:07
URL: http://supersnobbenmalin.blogg.se/
Postat av: Sara

Glöm nu inte att kolla in alla andra bloggar och plugga på mdom lite innan blogghippan. En komplettlista med alla som kommer finns på min blogg.!!

2009-03-04 @ 09:21:20
URL: http://dizela.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej! Vad roligt att du kommer på blogghippan:) MVH Jenny /Saras kompis

2009-03-06 @ 20:35:44
URL: http://grynet86.blogg.se/
Postat av: Linda

Ah du hittar säkert ngt häftigt till blogghippan.

2009-03-08 @ 12:53:10
URL: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback